Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Amway Altele
3 sfaturi importante pentru un grătar reușit

2018.03.08 - 

Câteva sfaturi pentru a pregăti un grătar și o salată delicioasă pentru o zi relaxantă în aer liber.

Profitaţi de vremea călduroasă pentru a vă întâlni la un grătar cu grupul dumneavoastră de întreprinzători Amway, pentru a vă cunoaște mai bine sau pentru a sărbători o realizare recentă. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să urmaţi câteva sfaturi utile care vă pot transforma petrecerea din curte sau de pe acoperiș într-un eveniment relaxant, dar impresionant. Aveți nevoie de câteva idei de rețete pentru o garnitură? În continuare vă prezentăm o rețetă simplă, care va fi cu siguranță una memorabilă!

1) Mâncăruri uşor de gătit

Este vară! Pe cât posibil, pregătiți totul dinainte, iar apoi doar gătiți la grătar. Nu veţi da greş niciodată cu garnituri precum porumb la grătar sau salată cu paste (vedeți rețeta de mai jos). În plus, veţi petrece mai puţin timp în bucătărie și nu veţi depăși bugetul.

2) Creați o atmosferă plăcută

Pregătiți decorul pentru o zi sau o seară perfectă. Câteva lămpi cu lumânări (sau LED-uri, care vă scutesc de griji) și o instalație pe gardul din grădină sau pe balustrada balconului sunt suficiente pentru a crea o atmosferă relaxantă. Pentru o petrecere de zi, scoateți rachetele de badminton sau setul de crochet pentru a întreţine atmosfera. În cazul în care sunt invitați și copii, asigurați-vă că aveți la dispoziție câteva jucării pentru vârsta lor, astfel încât toată lumea să se bucure de eveniment.

3) Folosiți ustensilele potrivite

Nu uitați să le asigurați invitaților suficientă apă cu Cana eSpring™. Setul de cuțite iCook™ și Setul de bază iCook sunt concepute pentru un control bun și o stabilitate excelentă. Cuţitul de carne iCook, cu o lamă de 12 cm, este perfect pentru dezosarea cărnurilor și îndepărtarea grăsimii. Seturile sunt prevăzute cu un suport de protecție, care vă permite să identificați cu ușurință fiecare cuțit. Nimic nu strică cheful invitaților mai mult decât un grătar murdar, de aceea vă recomandăm Produsul pentru curăţat obiecte din metal L.O.C.™, care îl va face să strălucească de curăţenie.

Salată cu paste pentru grătar

6 porții

Ingrediente:

  1. 3 pachete de paste tortellini proaspete, gătite în prealabil (aprox. 225 g)
  2. 150 g de rucola
  3. 3 mâini de muguri de pin (prăjiți sau simpli)
  4. 2 mâini de roșii uscate la soare
  5. 12 linguri de Ulei de măsline Extra Virgin AMWAY™ da Carapelli
  6. 3 linguri de pesto genovez
  7. Sare de mare
  8. Piper negru

1. Folosiți Vasul de gătit de 4 litri iCook pentru a încălzi pastele tortellini în apa sărată care fierbe în prealabil, conform instrucțiunilor de pe pachet. Vasul de gătit cu aburi (pentru vasul de 4 litri) iCook poate fi folosit pentru a strecura pastele tortellini și pentru a le lăsa să se răcească puțin. Spălați și scurgeți bine rucola. Prăjiți mugurii de pin într-o tigaie fără ulei. Folosiți cuțitul dumneavoastră iCook preferat pentru a tăia roșiile uscate în fâșii late. Amestecați uleiul de măsline cu pesto.

2. Amestecați pastele tortellini călduțe cu mugurii de pin, roșiile uscate și uleiul cu pesto. Asezonați cu sare și piper. Presărați rucola și serviți ca şi garnitură delicioasă pentru mâncărurile la grătar. Recomandare: Presărați deasupra puțin parmezan ras.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia