Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Amway
Amway Europe a susținut 96 proiecte pentru copiii nevoiași

2014.04.25 - 

În 2013, Amway Europe a susținut 96 proiecte pentru copiii nevoiași

 

București, 25 martie 2014 – În 2013, anul în care campania AmwayTM pentru copii “One by One for Children” a împlinit 10 ani, compania Amway Europa (și Africa de Sud) a ajutat peste 50.000 de copii nevoiași și pe familiile lor, prin susținerea a 96 de proiecte diferite.

Casele daneze pentru copiii cu nevoi speciale, educația ajutoarelor familiale din Germania, precum și suportul oferit spitalelor pentru copii din Ungaria sau Ucraina – sunt doar câteva exemple privind modurile în care AmwayTM a contribuit în cele 29 de piețe europene în care activează.

În total, compania Amway, Întreprinzătorii Privați Autorizați și angajații săi, au strâns peste 1 milion de dolari și au efectuat 16.000 de ore de voluntariat, pentru a ajuta copiii nevoiași din Europa și Africa de Sud.

Un accent principal a fost pus pe inițiativele educaționale – în special pe sprijinul paneuropean al campaniei Tutudesk. Datorită Întreprinzătorilor Privați Autorizați și angajaților Amway, prima țintă a fost atinsă: în 2013, 7.500 de copii, de la șase școli diferite din Africa de Sud, au fost primit birouri Tutudesks. Copiii care nu au un birou acasă sau la școală sunt privați de un mediu de învățare adecvat. Tutudesks sunt birouri portabile, pe care cei mici le pot pune pe genunchi, pentru a avea o suprafață stabilă pe care să scrie. Vânzările Amway Business App și ale cănii aniversare “One by One” au generat fonduri de peste 100.000 de dolari, în 2013, în vederea sprijinirii acestui proiect.

Acesta este doar un exemplu al modului în care campania “One by One for Children” a unificat și folosit resursele, Întreprinzătorii Privați Autorizați și angajații Amway, încă din 2003. În 2013, Amway a sărbătorit a 10-a aniversare a campaniei “One by One for Children” prin intermediul Zilei Mondiale a Voluntariatului Amway. Angajații și Întreprinzătorii Privați Autorizați Amway din toată lumea s-au reunit pe 20 noiembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului, pentru a ajuta copiii nevoiași. 36 de grupuri diferite de voluntari din toată Europa au împachetat 10.000 de produse de îngrijire a corpului și a locuinței, menite să ajute peste 14.000 de copii și familiile lor.

Până la finele anului 2013, campania “One by One for Children” a asigurat, în decursul a 10 ani de la înființare, sprijin pentru 11 milioane de copii, donând 225 milioane de dolari către organizații specializate pentru copii din întreaga lume. Angajații și Întreprinzătorii Privați Autorizați Amway au muncit, încă din 2003, în regim de voluntariat, pentru această cauză, un total aproximativ 3,1 milioane de ore.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia