Romania ROU  

rss

  • rss
Comunicate de presă, Home, Ştiri - Amway Sănătate Amway Sănătate Home Sănătate
Amway lansează gama de îngrijire orală Glister Kids, concepută special pentru nevoile copiilor

2017.06.10 - 

Amway România anunță lansarea Glister Kids, cea mai nouă extensie a gamei Glister, marcă de încredere de produse de igienă orală, folosită de generații la rând. 

Produsele Glister pentru copii sunt concepute special pentru nevoile copiilor cu vârsta de minimum doi ani.

Gama Glister Kids cuprinde pastă de dinți și periuță de dinți care, împreună, transformă periajul într-o activitate distractivă și îl ajută pe copilul dumneavoastră să își dezvolte obiceiuri pozitive de igienă orală zilnică.

Pasta de dinți cu fluorură de sodiu și acțiune multiplă are gust de căpșuni și conține formula REMINACT care curăță sigur și blând, îngrijind în același timp dinții și gingiile în dezvoltare și oferind protecție împotriva apariției cariilor dentare.

Formula exclusivă REMINACT, cu conținut de fluorură de sodiu reface nivelul natural al mineralelor esențiale din dinți, precum calciul și fosforul.

Formula cu fluorură de sodiu este concepută special pentru necesitățile copiilor cu vârsta de minimum doi ani, ajutând la prevenirea cariilor și afecțiunilor gingivale și repară cariile aflate în stadiul incipient.

Mascota mărcii, Patches, ursulețul panda, este prezentă pe ambalajul tubului de pastă de dinți și va transmite cu siguranță emoții pozitive în timp ce copilul dumneavoastră își periază dinții

Periuțele de dinți Glister Kids fac ca periajul să fie foarte distractiv, datorită culorilor vesele și modelului atrăgător. Perii moi, rotunjiți, precum și mânerul confortabil, ușor de ținut în mână, sunt special concepute pentru cei mici, oferind o manevrabilitate excelentă. 

Periuțele de dinți Glister Kids curăță eficient toți dinții, inclusiv dinții posteriori, mai greu accesibili, protejând gingiile delicate. Fără BPA, PVS sau ftalați, acestea sunt disponibile la set de patru bucăți în patru combinații de culori individuale.  

Gama de produse Glister Kids  se adresează copiilor de minimum 2 ani și dorește să încurajeze atât părinții, cât și copii acestora, să își dezvolte și consolideze obiceiurile pozitive ale îngrijirii orale zilnice.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți,. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia