Romania ROU  

rss

  • rss
Comunicate de presă, Ştiri - Frumuseţe Frumuseţe
Amway prezintă noua gamă Great Skin Essentials by Artistry, pentru un ten perfect în doar 3 Minute

2017.04.27 - 

Acum puteți avea un ten curat și sănătos în doar 3 minute, folosind setul Essentials by ARTISTRY, compus din șervețele demachiante, gel pentru curățare, loțiune cu textură ușoară și cremă hidratantă.

 

Stilul de viață agitat are nevoie de un program simplu pentru îngrijirea rapidă a tenului. Creată special pentru a trata problemele tenului tânăr, gama Essentials by Artistry, vândută exclusiv de către Amway, conține produse care se combină perfect, pentru a oferi o îngrijire rapidă, ușoară și eficientă a tenului. 

 

 

Formulele fără ulei conțin ingrediente de înaltă calitate, obținute din surse derivate natural, care vă ajută să aveți un ten superb în orice moment al zilei. Înțelegerea etapelor de bază ale îngrijirii tenului și aplicarea unei rutine simple de îngrijire a acestuia, în doar trei pași simpli, vă vor ajuta să aveți în permanență un ten minunat.

 

Pasul 1:

Gel pentru curățare Essentials by ARTISTRY

Un gel delicat care curăță în profunzime tenul și îndepărtează machiajul, lăsând tenul revigorat și curat. Cu ingrediente precum castravete și aloe-vera, și cu conținut înalt de antioxidanți, gelul de curățare are un pH echilibrat, lasând tenul mai catifelat și mai revigorat, fără a usca excesiv epiderma.

 

 

 

Pasul 2:

Loțiune cu textură ușoară Essentials by ARTISTRY

Această loțiune cu textură ușoară, fără ulei, hidratează și hrănește epiderma, zi și noapte, ținând în același timp sub control producția de sebum. Conține un amestec de antioxidanți (vitamina E, extract din cireșe Acerola, castravete) pentru a ajuta la combaterea efectelor radicalilor liberi cauzați de poluare, a agresiunilor factorilor de mediu și a radiațiilor ultraviolete care pot deteriora aspectul tenului.

 

 

 

sau

 

 

Cremă hidratantă Essentials by ARTISTRY

Această cremă bogată va hrăni în profunzime tenul, fără a-l îngrășa, asigurând astfel o hidratare constantă, timp de 12 ore. Floarea de lotus albastru calmează epiderma și ajută la prevenirea deteriorării acesteia. Acest produs unic de îngrijire a tenului combină avantaje multiple și asigură rezultate incredibile!

 

 

 

 

Pasul 3:

Șervețele demachiante – Rutina dumneavoastră de îngrijire din fiecare seară nu trebuie să vă consume mult timp. Cu ajutorul noilor Șervețele demachiante Essentials by ARTISTRY, puteți să îndepărtați cu ușurință machiajul, în doar câteva secunde, oferindu-i tenului dumneavoastră un plus de protecție. 

 

 

 

 

Setul Essentials by ARTISTRY™ este disponibil în două variante:

  • Essentials by ARTISTRY (cu loțiune) pentru ten normal spre gras
  • Essentials by ARTISTRY (cu cremă) – pentru ten normal spre uscat

Mai multe informații fiind disponibile pe www.amway.ro.

 

Despre ARTISTRY

ARTISTRY se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului. ARTISTRY oferă tratamente intensive, testate clinic pentru îngrijirea tenului şi pentru prevenirea îmbătrânirii acestuia şi soluţii susţinute de studii ştiinţifice, precum şi o paletă diversă de produse de machiaj ce acoperă toată gama necesară oricărei femei.

 

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți,. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia