Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Frumuseţe
Cunoașteți principiile de bază ale îngrijirii tenului?

2017.12.07 - 

Michelle D’Allaird ne vorbește despre importanța curățării și a hidratării

În viață există multe necesități de bază. În domeniul sănătății, bunăstării și frumuseții, necesitățile de bază pot fi îndeplinite cu ajutorul unor concepte simple. De exemplu, când vine vorba de ten, există doi pași de bază: curățarea și hidratarea.

„În calitate de expert în îngrijirea tenului, insist mereu asupra faptului că o curățare adecvată este esențială pentru sănătatea pielii.”

În calitate de expert în îngrijirea tenului, insist mereu asupra faptului că o curățare adecvată este esențială pentru sănătatea pielii. Îndepărtarea eficientă a prafului, machiajului și a impurităților din mediu este absolut necesară pentru funcționarea optimă a tenului, dar și pentru maximizarea beneficiilor oricărui produs de îngrijire.

Vă propun o analogie simplă: ați vărui un perete acoperit cu o vopsea veche care se decojește, fără a îndepărta mai întâi stratul vechi? Ați aplica loțiune hidratantă și parfum pe corp fără a face mai întâi un duș în fiecare zi? Bineînțeles că nu.

Cum să găsiți produsul potrivit

Alegeți un produs de curățare potrivit pentru tenul dumneavoastră. Ten uscat, gras, mixt? ARTISTRYTMoferă o varietate largă de produse de curățare pentru diferite necesități și particularități ale tenului.

Începeți cu Șervețelele demachiante essentials by ARTISTRY. Aceste șervețele demachiante pe bază de ulei sunt potrivite pentru pielea delicată a buzelor și ochilor, dizolvând totodată în mod eficient pigmenții puternici din ruj și machiaj. Continuați cu produsul de curățare preferat. Gelul pentru curățare essentials by ARTISTRY este ideal pentru tenul tânăr și ca produs de bază pentru orice tip de ten. Acțiunea sa se concentrează exclusiv pe curățare cu ajutorul ingredientelor delicate pe bază de plante. Pentru necesități mai specifice, alegeți un produs de curățare dedicat, cum ar fi Spuma demachiantă revigorantă ARTISTRY HYDRA-V™ pentru hidratare sau Spuma demachiantă ARTISTRY YOUTH XTEND™ pentru încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului.

 

O curățare mai profundă

Procesul de curățare poate fi dus la următorul nivel cu Crema exfoliantă ARTISTRY. Micro-perlele biodegradabile asigură o curățare avansată și o exfoliere delicată care conferă un aspect radiant oricărui tip de ten. Nu în ultimul rând, puteți maximiza procesul de curățare, folosind de câteva ori pe săptămână Masca pentru curățare în profunzime ARTISTRY, o mască bogată în argilă caolin și argilă albă care curăță în profunzime porii și reglează secreția de sebum.

Tenul frumos începe întotdeauna cu o curățare în profunzime.

 

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia