Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Sănătate
Delicioase și nutritive

2018.03.22 - 

Supele înlocuitoare de masă bodykey by NUTRILITE vă mențin în formă

A venit primăvara! Chiar dacă încă nu se văd semne concrete afară, lunile mai blânde se apropie cu siguranță. Asta înseamnă că în curând veți dori să purtați hainele preferate de primăvară și vară. Dar oare pantalonii trei sferturi și cămășile mai subțiri nu vor fi un pic mai strâmte după lunile de iarnă?

O modalitate bună de a reveni pe drumul cel bun cu obiectivele de gestionare a greutății și adoptarea unui stil de viață sănătos este să savurați supe gătite acasă. Însă prepararea lor poate dura destul de mult timp, pentru că o supă cu mulți nutrienți presupune să tocați diferite legume sau să tăiați și să gătiți cărnuri ușoare. Echipa bodykey by NUTRILITE™ vrea să vă ajute în eforturile de gestionare a greutății și în obiectivele de stil de viață sănătos pe care vi le-ați propus ca să arătați bine și să aveți energie. De aceea, au eliminat partea grea, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de preparate hrănitoare și în contextul unui program ocupat.

Mese ușoare, pline de nutrienți

Noile Supe înlocuitoare de masă bodykey by NUTRILITE sunt disponibile în două arome delicioase: Supă de pui în stil asiatic, ce conține condimente asiatice, ceapă și mazăre și Supă cu gust de ciuperci (champignon) și pătrunjel, care are o consistență cremoasă bogată. Ambele supe sunt preparate conform unor îndrumări stricte pentru a îndeplini standardele înalte ale mărcii NUTRILITE. Acestea conțin doar ingrediente naturale, prin urmare nu conțin organisme modificate genetic, substanțe artificiale sau ulei de palmier. Ambele supe sunt îmbogățite cu 13 vitamine și 11 minerale, asigurând o treime din aportul necesar zilnic din acești nutrienți, oferindu-vă un plus de energie în anotimpul care se apropie! Acestea sunt o sursă bogată în fibre și proteine, conferind o senzație de sațietate pe termen lung. Supele se potrivesc cu toate tipurile de diete bodykey și, în general, contribuie la menținerea greutății ideale, încurajând o dietă diversificată și echilibrată. Iar Supa cu gust de ciuperci (champignon) și pătrunjel este ideală pentru dietele vegetariene.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia