Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Amway
Favoritele noastre în luna martie

2018.03.22 - 

5 tendințe și produse

Suflecați-vă mânecile

Pentru copii e o experiență incredibilă să planteze semințe și să vadă cum cresc plantele. Luna aceasta, luați-vă mănușile de grădinărit și cultivați plante alături de familie. Încercați cu niște roșii de interior sau improvizați o mică grădină cu ierburi aromatice într-un colț liber. Iar după ce terminați, răsfățați-vă mâinile harnice cu Crema de mâini G&H NOURISH+. Formula regenerantă asigură hidratare timp de 24 de ore și lasă pielea catifelată și sănătoasă.

 

 

Îndrăzniți să priviți lumea altfel

Creionul de ochi de diferite culori se poartă sezonul acesta pe linia pleoapei inferioare, fiind în trend pe podiumuri în colecțiile primăverii 2018. Înlocuiți fardul de ochi obișnuit cu un creion de ochi îndrăzneț aplicat pe pleoapa inferioară și veți descoperi cum un truc atât de simplu vă poate ilumina ochii în mod fascinant. Încercați portocaliu sau auriu pentru ochi albaștri, nuanțe de violet, cum ar fi mov-prună, pentru ochi verzi și albastru deschis pentru ochi căprui, luând ca exemplu look-ul din imagine propus de către designerul Tadashi Shoji. Asigurați-vă că nuanța aleasă completează restul look-ului.

 

Mereu în formă

 

Timp în natură

Cercetările arată că aerul proaspăt contribuie la creșterea nivelului de energie, reduce stresul și îmbunătățește calitatea somnului. Însă activitățile precum treburile casnice, timpul petrecut în fața televizorului sau naveta de la muncă reduc adesea timpul petrecut în aer liber. Reduceți timpul petrecut înăuntru și încercați să vă desfășurați programul de fitness afară. Fie că e vorba de o alergare ușoară în parc sau o plimbare cu bicicleta într-un peisaj rural pitoresc, puneți-vă în mișcare și bucurați-vă de frumusețile naturii. Cu siguranță vă veți simți mai bine la final!
 

 

Obiectiv: succes

 

Fiți cu un pas înainte și culegeți beneficiile! Doar pentru o perioadă scurtă de timp, vă puteți reînnoi gratuit afacerea Amway pentru 2019. Discutați cu o persoană din linia ascendentă de îndrumare sau consultați Amway Online pentru mai multe detalii.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia