Romania ROU  

rss

  • rss
Uncategorized, Ştiri - Amway
Formulă blândă și delicată

2018.03.02 - 

Noul Detergent lichid concentrat pentru rufe SA8 Baby

În primele luni din viața unui bebeluș, pielea lui este sensibilă și poate fi iritată cu ușurință de materiale aspre, chimicale, parfumuri și vopsele. Deși mulți bebeluși nu întâmpină probleme pe termen lung, astfel de aditivi pot fi iritanți pentru unii dintre ei, provocând deshidratarea pielii, opărire sau erupții cutanate.

Numeroase produse de pe piață conțin acești aditivi. De aceea am creat Detergentul concentrat pentru rufe SA8 Baby, iar acum lansăm noul Detergent lichid concentrat pentru rufe SA8 Baby.

Aceste produse au fost testate de către medici pediatri și alergologi, fiind ideale pentru pielea sensibilă a bebelușilor. În plus, oferă rezultate mai bune și au un impact redus asupra mediului, folosind enzime naturale care curăță eficient fără a lăsa în urmă reziduuri iritante.

Delicat, dar eficient

Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 Baby folosește BIOQUEST FORMULA™ și este aprobat de programul Safer Choice. Efectul de catifelare este conferit de aloe vera și de un ingredient special, derivat din surse naturale, iar produsul nu conține înălbitori optici sau vopseluri artificiale. Este absolut sigur pentru copii și pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă.

Catifelat la atingere

Pe lângă faptul că Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 Baby catifelează textilele, conferind o senzație plăcută la atingere, acesta îndepărtează eficient petele, chiar și la 15°C. De fapt, are rezultate mai bune decât detergenții non-enzimatici, folosind o doză egală – chiar și în cazul petelor pe bază de proteine cum ar fi petele de noroi, iarbă, sânge și mâncare pentru bebeluși (chiar și morcovi!).

Când le recomandați clienților detergentul lichid, ați putea aduce cu dumneavoastră un material catifelat alb sau o hăinuță de bebeluș care a fost spălată cu Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 Baby. Rufele vor avea un parfum natural timp îndelungat iar clienții vor aprecia cât este de catifelat materialul. Și, bineînțeles, la fel și bebelușii lor!

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia