Romania ROU  

rss

  • rss
Artistry, Comunicate de presă - Frumuseţe
Noul corector Artistry Exact Fit de la Amway cu tehnologia Color Lock

2017.04.12 - 

Noua tehnologie Color Lock desăvârșește aspectul pielii, camuflează imperfecțiunile, oferind luminozitate și o acoperire de lungă durată


Provocările cotidiente și stilul de viață dinamic le lasă femeilor tot mai puțin timp la dispoziție pentru împrospătarea machiajului, subliniind importanța produselor cosmetice care le ajută să se simtă frumoase de dimineața până seara.

Amway vine în întâmpinarea femeilor active prin lansarea noului corector Artistry Exact Fit ™ Perfecting Concealer,  care oferă tenului un aspect natural, fără cusur, ce camuflează, pe durata întregii zile, micile imprefecțiuni ale pielii.

 

 

TEHNOLOGIE COLOR LOCK

Perfecțiunea pe durata întregii zile este asigurată de tehnologia revoluționară Color Lock a noului Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer. Formula avansată este flexibilă și rezistentă la transfer. Indiferent de activitate, de căldura sau umiditatea la care ne expunem tenul, pigmenții noului corector sunt perfect calibrați pentru rezistență și confort.

TRANSFORMĂ ASPECTUL PIELII

Formula Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este un amestec unic și echilibrat de perle tahitiene și prisme optice care filtrează lumina pentru a crea un efect lejer ce estompează vizibil imperfecțiunile și aspectul porilor. Rezultatul final este unul fără cusur, oferind un look elegant cu aspect natural.

„Formula este una lejeră și cremoasă, care îmbină cu ușurință efectul colorant pe tot parcursul zilei. Oferind machiajului o notă finală naturală, corectorul poate fi folosit pentru a ascunde cearcănele și pentru a da strălucire și prospețime tenului, pentru a reduce apariția petelor dar și ca bază pentru fardul de pleoape“, a declarat Rick DiCecca, Makeup Artist Global Artistry.

Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este disponibil în cinci nuanțe, plus o nuanță pentru iluminare și accentuare.

Formula nu are miros, este rezistentă la apă, nu conține uleiuri, poate fi folosită și pentru pielea sensibilă din jurul ochilor și nu formează cute. Este testată dermatologic, potrivită oricărui tip de piele și nu blocheză porii.

Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este disponibilă din luna aprilie 2017. Pentru mai multe informații vizitați www.amway.ro

Despre ARTISTRYTM

Artistry se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului. Artistry oferă tratamente intensive, testate clinic pentru îngrijirea tenului şi pentru prevenirea îmbătrânirii acestuia şi soluţii susţinute de studii ştiinţifice, precum şi o paletă diversă de produse de machiaj ce acoperă toată gama necesară oricărei femei.

 

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

 

 

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia