Romania ROU  

rss

  • rss
NUTRILITE Power of 5 Campanie de Ziua Mondială a Alimentaţiei

2016.10.17 - 

SUCCESUL ÎN ADRESAREA PROBLEMEI MALNUTRIȚIEI LA COPII A DETERMINAT AMWAY SĂ ÎŞI STABILEASCĂ NOI OBIECTIVE

 

Ziua Mondială a Alimentaţiei 2016 este începutul unei noi iniţiative în cadrul campaniei Nutrilite™ Power of 5.

Ziua Mondială a Alimentaţiei 2016 – Amway anunţă faptul că obiectivul stabilit de campania Nutrilite™ Power of 5 pentru anul 2016, anume furnizarea de hrană pentru mai mult de 14.000 de copiii malnutriți prin distribuirea a mai mult de 5 milioane de porţii de Nutrilite™ Little Bits, a fost depăşit. Până la finalul anului campania va fi hrănit mai bine de 30.000 de copiii din 15 ţări din lume.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei, Amway a anunţat un nou obiectiv: în următoarele 1.000 de zile campania se va extinde pentru a procura hrană pentru mai mult de 500.000 de copii malnutriți până la finalul anului 2019. Primele 1.000 de zile din viaţa unui copil sunt extrem de importante pentru ca acesta să poată supravieţui şi să poată creşte şi învăţa. A fost dovedit faptul că sănătatea din viitor a unui individ este influenţată de alegerile de nutriţie din această perioadă  a copilăriei, incluzând tendinţa de obezitate şi anumite boli cronice.

Nutrilite™ Little Bits este o  pudră  cu  micronutrienţi îmbunătăţită cu nutrienţi din plante care oferă 15 vitamine şi minerale esenţiale pentru copiii cu vârste între 6 luni şi 5 ani. Pudra este în pachete de un gram, pe care părinţii le pot adăuga în mâncarea copiilor o dată pe zi.

Fiind numărul 1 în vânzarea de vitamine şi suplimente alimentare din lume*, Nutrilite™ este în cea mai îndreptăţită poziţie pentru a veni cu soluţii privind nutriţia copiilor, lucrând în parteneriat cu ONG-uri experimentate, întreprinzătorii Amway şi angajaţii companiei, care sunt foarte implicaţi în a se asigura că pudra Nutrilite™ Little Bits ajunge la cât mai mulţi copii malnutriți posibil. Pentru a susţine eforturile Amway şi pentru a afla mai multe informaţii cu privire la campania Nutrilite™ Power of 5, vizitaţi powerof5.nutrilite.com sau www.amway.ro/ro/marcile-noastre/nutrilite-ro/power-of-5.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia