Romania ROU  

rss

  • rss
Comunicate de presă, Corporaţie, Home, Ştiri - Sănătate Amway Home Corporaţie
NUTRILITE și AC Milan au reînnoit parteneriatul

2017.02.08 - 

NUTRILITE, brandul de vitamine și suplimente nutritive deținut de Amway, continuă colaborarea cu AC Milan. NUTRILITE continuă să fie partener științific al MilanLab, în domeniul biochimiei și nutriției, având și rolul de susținător al proiectelor Fundației Milan.

NUTRILITE, brandul numărul 1 în materie de vânzări de vitamine și suplimente nutritive bazate pe fitonutrienți, deținut de Amway, reînnoiește acordul cu clubul de fotbal AC Milan pentru sezonul actual, continuând să fie furnizorul oficial de suplimente nutritive al echipei.

Colaborarea, care este activă din 2008, pune accent deosebit pe cooperarea științifică dintre experții NUTRILITE și MilanLab, în special asupra rolului esențial al nutriției și suplimentelor alimentare în atingerea înaltelor performanțe sportive. MilanLab este centrul de cercetare interdisciplinară, de înaltă tehnologie, care se află în serviciul clubului de fotbal.

NUTRILITE și MilanLab fac echipă pentru definirea unui program personalizat bazat pe nevoile reale ale fiecărui atlet, grație unui set de examene medicale stricte. Aceste evaluări includ teste genetice, teste de sânge și probe de biodinamică, precum și un chestionar nutrițional cuprinzător, care dezvăluie obiceiurile alimentare și potențialul nutrițional, pentru a identifica lacunele care impun un program alimentar bazat suplimente specifice. Pornind de la rezultatele acestor analize precise, experții NUTRILITE și MilanLab lucrează împreună pentru a crea un plan personalizat de nutriție și suplimente alimentare pentru fiecare campion al fotbalului.

Acordul reînnoiește, de asemenea, angajamentul privind responsabilitatea socială, prin promovarea inițiativelor în care sportul are un rol educativ și social de la o vârstă timpurie, ceea ce reprezintă un pilon esențial pentru sănătate și o stare generală de bine. În trecut, NUTRILITE și Fundația Milan, ONG-ul clubului, au sprijinit mai multe proiecte dedicate copiilor din medii defavorizate, sub umbrela Amway One by One ™, campania globală pentru copii susținută de Amway. La ora actuală, NUTRILITE și AC Milan sunt coechipieri în ajutorul oferit italienilor afectați de repercusiunile seismelor din ultimii ani.

***

 

Despre NUTRILITE™

NUTRILITE, distribuită exclusiv de Amway, este numărul 1 în lume la vânzările de vitamine și suplimente*. Bazându-se pe mai mult de 80 de ani de investiții în știință și cercetare, echipa NUTRILITE a perfectat metodele pentru a păstra calitatea și pentru a maximiza consistența, eficacitatea și siguranța produselor sale. Marca NUTRILITE este singura marcă internațională de vitamine și minerale care plantează, recoltează și procesează plantele din fermele sale organice certificate*, care sunt localizate în Statele Unite, Mexic și Brazilia. Din 2008, NUTRILITE este furnizorul oficial pentru suplimente nutritive al echipei italiane de fotbal AC Milan.

*Sursa: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare și îngrijire personală, suplimente alimentare și îngrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brand-urile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Despre AC Milan

De peste 100 de ani, clubul de fotbal AC Milan reprezintă un sinonim pentru fotbal, spectacol, emoții și victorie. Echipa AC Milan a câștigat cel mai mare număr de trofee din istoria oricărei echipe de fotbal. De la înființarea sa în 1899, AC Milan a castigat 18 titluri în Serie A, 3 Cupe Intercontinentale, un trofeu al Campionatului Mondial al Cluburilor FIFA, 7 trofee de Liga Campionilor, 5 titluri de Supercupa Europei, a câștigat de 2 ori Cupa Cupelor, 6 titluri ale Supercupei Ligii și este de 5 ori câștigătoare a Cupei Italiei. AC Milan are, în prezent, milioane de suporteri și simpatizanți în întreaga lume.

 

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia