Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Amway Sănătate
Obiceiurile sănătoase țin toată viața

2018.04.02 - 

Învățați-vă copiii cât este de important să aibă oase puternice și dinți sănătoși

Creșterea și dezvoltarea sănătoasă în primii ani de viață ai copilului reprezintă o fundație solidă pentru tot restul vieții lor. Asigurați-vă că au o dietă sănătoasă și parte de un somn odihnitor noaptea, mergeți cu ei la joacă în aer liber și încurajați-i să facă mișcare, și astfel se vor bucura de o stare generală de bine! În plus, un aport regulat de nutrienți esențiali și o igienă orală adecvată îi va ajuta să dezvolte și să mențină oase puternice și dinți sănătoși.

Zâmbete fericite

 

Dinți și oase puternice

Calciul și magneziul sunt două minerale esențiale pentru sănătatea dinților și a oaselor. Acestea sunt extrem de importante în primii ani de viață când oasele cresc mai rapid. Fiind considerate în general cea mai bună sursă naturală de calciu, lactatele joacă un rol esențial în dieta unui copil. De asemenea, puteți încerca să le îmbogățiți dieta cu legume cu frunze verzi, broccoli sau ceapă verde. Soluții gustoase bogate în magneziu ar fi și untul de arahide, pâinea integrală prăjită sau un smoothie de banane home-made!

Dar nu este întotdeauna ușor să-i convingem pe cei mici să mănânce sănătos. Un supliment alimentar, cum ar fi NUTRILITE™ Calciu Magneziu masticabil, este un mod excelent de a-i asigura copilului un aport regulat din acești nutrienți vitali. Tabletele delicioase cu gust de fructe sunt masticabile, fiind mai ușor de consumat pentru copii. Mai mult decât atât, acestea nu conțin îndulcitori artificiali, coloranți, arome sau conservanți. Suplimentul NUTRILITE™ Calciu Magneziu masticabil este potrivit atât pentru adulți cât și pentru copii, astfel puteți transforma acest obicei într-o activitate zilnică pentru toată familia.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia