Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Frumuseţe
Păr mătăsos și pe timpul iernii

2018.01.11 - 

Trei probleme comune ale părului și soluții eficiente

Iarna poate fi o perioadă dificilă pentru păr. Alternarea continuă între încălzirea din interior și aerul uscat de afară poate face un păr care este în mod normal sănătos, să arate ca o claie de paie uscate. Dacă mai puneți și o căciulă, s-ar putea să nici nu mai vreți să o dați jos pentru a evita părul electrizat și lipsit de volum care vă așteaptă după!

Însă, bătălia cu problemele din timpul iernii nu trebuie să se încheie cu înfrângerea dumneavoastră. Aveți nevoie doar de câteva produse speciale (mulțumim, SATINIQUE™!) care să vă salveze. Iată trei probleme comune ale părului în timpul iernii și trei soluții rapide pentru a le rezolva.

1. Păr tern și încâlcit

Acum vă puteți recăpăta părul neted și mătăsos! Investiți în produse de calitate pentru îngrijirea părului, folosind Șamponul și Balsamul hidratant SATINIQUE™. Echipa de cercetare și dezvoltare Amway a formulat acest duo special pentru părul uscat și dificil de aranjat. Complexul brevetat EnerjuveTM este încărcat pozitiv și conține lipide de fortificare și creatină pentru a corecta elementele negative care se găsessc în părul încâlcit și deteriorat. De asemenea, combinația de ingrediente botanice și nutrienți, precum extractul din semințe de kukui și vitamina B5, contribuie la aspectul mătăsos și strălucitor.

2. Vârfuri despicate și fire rebele

Îmblânziți firele rebele și protejați vârfurile cu Serul cu ulei pentru păr SATINIQUE, care poate fi aplicat după ce v-ați șters cu prosopul sau după ce v-ați uscat părul. Vârfurile care ies de sub căciulă pot fi afectate de vremea rece. Gândiți-vă la acest ulei ca fiind o armură suplimentară pentru părul dumneavoastră. Formula sa pătrunde în fiecare fir, asigurând protecție împotriva coafării la cald, atunci când folosiți uscătorul sau ondulatorul. Ingredientele onctuoase și intens hidratante, precum uleiul de argan, avocado și semințele de kukui asigură nutrienții de care are nevoie părul în această perioadă a anului.

3. Păr ars

Dacă părul dumneavoastră este în continuare electrizat și se rupe, răsfățați-l o dată sau de două ori pe săptămână cu Tratamentul reparator cu acțiune pe timp de noapte SATINIQUE. Aplicați această mască pe părul umed sau uscat și lăsați-o să acționeze peste noapte. Vă veți trezi cu un păr revitalizat și vârfuri regenerate. Masca nu lasă reziduuri vizibile pe pernă. După utilizare, puteți fie să clătiți părul, fie să-l coafați ca de obicei. Dar nu uitați că singura modalitate de a scăpa permanent de vârfurile despicate este să le tundeți. Luați în considerare opțiunea de a merge la coafor, dacă observați că aveți în continuare vârfurile despicate.

 

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia