Romania ROU  

rss

  • rss
Comunicate de presă - Sănătate
Preluați controlul asupra greutății cu Appetite Controller, noul supliment alimentar din gama Nutrilite

2017.07.05 - 

Cu toții știm cât de greu este să rămâi disciplinat când încerci să pierzi în greutate sau să îți menții numărul de kilograme. Noul supliment alimentar Nutrilite Appetite Controller de la Amway ajută la restabilirea echilibrului alimentar, atât de important în orice dietă, prin controlul poftei de mâncare.

Amway România lansează Appetite Controller, noul supliment alimentar din gama NUTRILITE, care permite reducerea aportului zilnic de alimente, contribuind la menținerea greutății optime.

Appetite Controller  este un supliment care contribuie la combaterea consumului alimentar excesiv, prin controlul  poftei de mâncare. Secretul său constă într-un ingredient natural unic: extractul de glucomannan. Această fibră alimentară naturală reține apa și, odată ajunsă în stomac, se transformă în gel. Acest gel apasă pe pereții stomacului, generând senzația de sațietate. De asemenea, produsul conține extract natural de soc negru, care îi conferă o plăcută culoare mov.

Appetite Controller este perfect pentru persoanele care urmează programul pentru controlul greutății bodykey by NUTRILITE și completează alte produse pentru controlul greutății Nutrilite, ca de exemplu, Reductorul natural de glucide sau Reductorul natural de grăsimi.

Consumat cu 30 de minute înainte de fiecare de masă, un singur plic de Appetite Controller reduce semnificativ pofta de mâncare, generând senzația de sațietate. În felul acesta, dispare pericolul de a consuma alimente în exces, un obicei atât de dăunător pentru orice dietă.

Nutrilite Appetite Controller este împachetat în plicuri de unică folosință, ușor de utilizat în orice moment al zilei. Formula fără îndulcitori artificiali, coloranți, arome sau conservanți face ca Appetite Controller să își păstreze gustul delicios, chiar și atunci când este dizolvat în suc.

Încă un detaliu ce face acest produs unic este efectul cameleonic pe care îl are, în funcție de lichidul în care este dizolvat, astfel, apa va căpăta culoarea violet, iar sucul de mere sau portocale culori precum roșu sau portocaliu.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, fiind comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia