Romania ROU  

rss

  • rss
Comunicate de presă, Ştiri - Frumuseţe Frumuseţe
Puterea parfumului și identitatea

2017.11.10 - 

Michelle D’Allaird: Parfumul creează imagini și schimbă atitudini.

Parfumul este ceva foarte personal. Ceea ce se potrivește perfect unui anumit om, poate fi cu totul diferit în cazul altcuiva.

Îmi amintesc că acum mulți ani aveam o prietenă bună care purta un parfum ce mă învăluia pur și simplu când eram lângă ea – era absolut senzațional! Astfel încât n-am mai rezistat tentației și mi-am cumpărat același parfum. Eram incredibil de entuziasmată să-l încerc. Am făcut un duș, m-am îmbrăcat și am pulverizat ușor parfumul pe încheietura mâinilor și coatelor și pe gât… după care am realizat că acum eram „învăluită” în ceva care mirosea groaznic!

Fiind „atât de personal”, parfumul are și puterea de a vă transpune în tărâmuri de vis. Într-o singură clipă, parfumul vă poate duce cu gândul la copilărie sau la un eveniment special, poate trezi amintirea unui prieten vechi, vă poate schimba starea de spirit, vă poate aprinde dorințe sau vă poate alina sufletul. Parfumul are o putere fascinantă!

Ce-ar fi dacă v-aș spune că există un parfum care trezește un val de energie efervescentă și bucurie, care este senzual și dulce, care declanșează un sentiment de fericire și plăcere, creând totodată o stare de relaxare și calm? Da, știu ce gândiți: „Îl vreau și îl vreau chiar acum!”

Exact asta am gândit și eu! Așa că mi l-am luat!

Farmecul Apei de parfum ARTISTRY Flora Chic

Apa de parfum ARTISTRY Flora Chic™ este diferită de orice parfum pe care l-ați folosit vreodată. Pe lângă faptul că ingredientele sunt combinate într-un mod unic – clementine franțuzești, trandafir bulgăresc și floare Ylang-Ylang de Madagascar – aceasta este inspirată de legendarele Jardins de Bagatelle din Paris.

Frumusețea se aseamănă mult cu o rețetă în care ingredientele se combină pentru a crea o masă somptuoasă. Aceasta include sănătate, nutriție, mișcare, somn, îngrijire de calitate și un sentiment interior de bunăstare. V-ați fi imaginat vreodată că doar un parfum vă poate aduce acest sentiment de bunăstare? Eu una nu am crezut până când nu am simțit pe pielea mea. Vă garantez că veți avea parte de aceeași experiență!

Pregătiți, infuzați și hrăniți tenul, urmați regimul NUTRILITE™ și apoi pulverizați Apa de parfum ARTISTRY Flora Chic… Acum pășiți afară și cuceriți lumea!

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia