Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Frumuseţe
Un ten cu aspect natural și revigorat

2018.03.22 - 

Noul produs ARTISTRY HYDRA-V™

Sezonul acesta este în trend look-ul natural, care pare lipsit de machiaj. Însă trebuie să știți ce produse să alegeți și cum să le folosiți pentru a vă bucura de un ten plin de vitalitate și lipsit de imperfecțiuni. Fondul de ten este unul dintre elementele fundamentale pentru un machiaj reușit. Acesta uniformizează nuanța tenului și asigură baza pentru un machiaj ireproșabil. În același timp, fondul de ten trebuie să fie imperceptibil, oferindu-vă o strălucire naturală discretă care rezistă pe parcursul întregii zile.

Este esențial să vă răsfățați cu produse de calitate, astfel machiajul va deveni o experiență foarte plăcută. Și odată ce găsiți fondul de ten potrivit, acesta va fi soluția la care veți reveni de fiecare dată!

Fondul de ten lejer ARTISTRY HYDRA-V™ (acoperire diafană) este un articol nou în portofoliul produselor de înfrumusețare și combină ce este mai bun din linia de machiaj ARTISTRY™ și gama de îngrijire a tenului ARTISTRY HYDRA-V pentru a vă oferi un fond de ten care conferă atât hidratare în profunzime, cât și o acoperire lejeră. De asemenea, acesta creează o barieră împotriva factorilor poluanți nocivi și protejează împotriva razelor dăunătoare UVB, având un factor de protecție SPF 15.

Acoperire ușoară

Fondul de ten a fost denumit după acoperirea sa diafană, hidratarea lejeră și capacitatea sa de a ascunde în mod natural orice imperfecțiuni. Consistența sa ultra-ușoară hidratează fără a înfunda porii, lăsând pielea să respire. Pigmenții de strălucire translucizi suspendați în formula fondului de ten creează un look proaspăt și luminos. Această formulă lejeră a fost testată dermatologic și este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente premium

Noul fond de ten conține ingredientele dumneavoastră preferate din gama ARTISTRY HYDRA-V care infuzează tenul și mențin hidratarea: apă proaspătă din fiordurile norvegiene și extract revitalizant de acai hawaiian. Fructul de acai este renumit pentru conținutul bogat în vitamine și minerale, dar și pentru nivelul său ridicat de antioxidanți. Aceste elemente prezente în Fondul de ten lejer ARTISTRY HYDRA-V (acoperire diafană) contribuie la reducerea roșeții și hidratează, conferind un aspect impecabil tenului.

Noul fond de ten este disponibil în diferite nuanțe, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten și pentru orice subton. Fie că mergeți la o petrecere, la o întâlnire de afaceri sau pur și simplu ieșiți seara în oraș cu prietenii, sezonul acesta vă puteți bucura de încrederea pe care o conferă un ten lipsit de imperfecțiuni în orice circumstanțe.

Lasă un comentariu

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia