Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Frumuseţe
Captaţi esenţa petrecerii

2018.03.08 - 

Lăsați-vă învăluită în misterul nopților pariziene cu noul parfum Ancestry in Paris

Majoritatea dintre noi acordăm o atenţie deosebită vestimentaţiei, machiajului şi coafurii. Însă alegerea unui parfum potrivit este la fel de importantă, iar acesta trebuie privit ca un accesoriu suprem. Amway lansează o nou parfum elegant și senzual pentru femei: ANCESTRY™ in PARIS.

Apa de parfum ANCESTRY in PARIS

Visaţi la o plimbare în liniştea nopţii pe malul Senei? Învăluiţi-vă în misterul unei nopţi pariziene cu această nouă aromă florală de la ANCESTRY™!

Notele de vârf de flori proaspete, ce surprind prospeţimea brizei mării, sunt urmate de note de mijloc feminine de iasomie de noapte şi trandafir, cu pulpă de piersici pentru o aromă fructată delicioasă. Notele de bază sunt senzuale şi sofisticate: ambră şi mosc alb ce aduc bogăţia şi căldura perfectă pentru nopţile răcoroase, în timp ce tuberoza întăreşte inima florală a notelor de mijloc. Asemenea oraşului Paris, parfumul ANCESTRY in PARIS are o aură elegantă şi misterioasă ce devine mai intensă odată cu lăsarea serii.

Cum acţionează parfumul

Parfumul eliberează arome în mai multe faze de evaporare, de aceea are un miros diferit de la o oră la alta. Fiecare parfum conţine mai multe ingrediente, care acţionează împreună pentru a crea o aromă specială. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste ingrediente are propria rată de e

vaporare, de aceea aroma parfumului se modifică treptat. Notele de vârf sunt rezultatul acţiunii tuturor ingredientelor parfumului. După câteva minute de la aplicarea parfumului, moleculele mai volatile se evaporă şi apar notele de mijloc – în inima parfumului. Acestea se evaporă după aproximativ o oră, rămânând notele de bază sau de fond.

ANCESTRY in PARIS este un parfum puternic, cu un miros plăcut ce persistă întreaga noapte.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia