Romania ROU  

Informaţii despre companie

COMPANIE

Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100. Fondată în 1959, de către antreprenorii Rich DeVos și Jay Van Andel, compania are sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii. Amway oferă consumatorilor produse și oportunități de afaceri susținute de o rețea globală de agribusiness, producție, logistică și aprovizionare.

Peste 900 de cercetători, ingineri și tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare și controlul calității, la nivel mondial pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway și pentru a crea o cultură a excelenței științifice. Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare NUTRILITE™, produsele de înfrumusețare ARTISTRY și sistemele de tratare a apei, eSpring

În 2016, compania a înregistrat venituri totale de peste 8,8 miliarde dolari. Amway este prezentă în peste 100 de țări și are 19.000 de angajați. Produsele Amway sunt distribuite la nivel global prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători Privați Amway.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.amway.ro

PRODUSE

Amway oferă peste 450 produse pentru frumuseţe, sănătate şi întreţinerea locuinţei. Gama de mărci Amway include suplimentele alimentare NUTRILITE, cosmeticele ARTISTRY şi beauty-cycle, precum şi produsele pentru întreţinerea locuinţei L.O.C..

Peste 900 de cercetători, ingineri și tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare și controlul calității, la nivel mondial, pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway și pentru a crea o cultură a excelenței științifice. Amway deţine 1.100 de brevete, are peste 700 de cereri de brevete depuse şi jumătate de milion de teste garantează anual calitatea şi siguranţa produselor.

Garanţia satisfacţiei Amway le permite clienţilor să returneze bunurile şi să îşi primească banii înapoi în termen de 90 de zile de la achiziţionare, chiar dacă produsele au fost utilizate. Aceste reguli depăşesc recomandările Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor de Vânzări Directe (WFDSA).

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.amway.ro

OPORTUNITĂŢI DE AFACERI

Amway le oferă tuturor oportunitatea de a-şi pune pe picioare propria afacere de distribuţie a produselor Amway. Distribuitorii pot alege dintr-o gamă variată de produse şi îşi pot stabili propriile ţinte de afaceri, pe baza ambiţiilor individuale.

Amway îşi sprijină distribuitorii prin diferite activităţi de formare oferite prin intermediul Academiei Amway Europa. Fondată în 2009, Academia Amway oferă formare profesională pentru 400.000 de distribuitori din Europa în fiecare an prin cursuri de e-learning, prezentări web şi cursuri de formare personală, operând în 22 de limbi cu peste 100 de formatori. Academia Amway Europa este membră a ECLF, o asociaţie de organizaţii de învăţare corporativă care joacă un rol major în crearea arhitecturilor de învăţare corporativă de succes.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.amwayacademy.com

INDUSTRIE

La nivel global, vânzările directe reprezintă o industrie de 117.5 miliarde $, în materie de vânzări estimate şi peste 74 milioane de distribuitori independenți.

Amway este membră a unor organizaţii profesionale din Europa, cum ar fi European Business Association, European Direct Selling Associations (Seldia), Federation of European Direct and Interactive Marketing (FEDMA), European Responsible Nutrition Alliance (ERNA), American Chamber of Commerce to the European Union (AmCham EU) şi World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA).

În plus, toate pieţele europene sunt organizate în peste o sută de asociaţii şi organizaţii naţionale, de la asociaţii de nutriţie, asociaţii ale producătorilor de cosmetice şi camere de comerţ la asociaţii de marketing şi numeroase cluburi de afaceri.

LOCAŢII

Sediul global Amway este situat în Ada, Michigan (SUA) și acoperă o suprafaţă de peste 1 milion metrii pătrați. Acesta cuprinde birouri, unităţi de producţie şi 65 de laboratoare de Cercetare şi Dezvoltare/Asigurarea Calităţii, cu peste 700 de oameni de ştiinţă, ingineri şi profesionişti tehnici în diferite discipline (chimie, microbiologie, igienă industrială, inginerie şi informatică).

Compania şi afiliaţii săi deţin şi gestionează centre de producţie în Statele Unite, China şi Vietnam; ferme certificate organic pentru cultivarea ingredientelor necesare pentru suplimentele alimentare în Statele Unite, Mexic şi Brazilia; şi centre de distribuţie în America de Nord, Europa şi Asia. Compania operează şi centre de servicii partajate regionale în Costa Rica şi Polonia.

În Europa, Centrele de Experienţă şi Promovare din şase ţări oferă o nouă viziune asupra trecutului, prezentului şi viitorului Amway. Vizitatorii pot afla mai multe despre planul de Vânzări şi Marketing, precum şi despre gamele de produse Amway pentru frumuseţe, sănătate şi întreţinerea locuinţei. În plus, aceste Centre sunt dotate cu facilităţi pentru zile de promoţii, reuniuni private, evenimente corporative şi workshop-uri de formare.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia