Romania ROU  

E timpul să sărbătorim!

2018.04.19 - 

Anul acesta sărbătorim a 70-a aniversare NUTRILITE DOUBLE X

În urmă cu mulți ani, în America, Carl F. Rehnborg a introdus pe piață un supliment alimentar care conținea o combinație unică între natură și știință. Carl a înțeles foarte bine importanța nutriției, a sănătății și a stilului de viață pentru bunăstarea noastră generală și a crezut că aceasta poate fi îmbunătățită substanțial cu nutrienți pe bază de plante.

În 1948, cercetările intensive au dus la dezvoltarea suplimentului alimentar de calitate superioară NUTRILITE™ DOUBLE X™, care a revoluționat soluțiile pentru sănătate și stare de bine cu o combinație unică de multivitamine, minerale și fitonutrienți. Nu a durat mult până când acesta a devenit produsul principal al mărcii de suplimente alimentare NUTRILITE.

 

Aici și acum

Acum încă beneficiem de această revoluție. De la lansare, DOUBLE X a continuat să îndeplinească cerințele noastre în continuă schimbare. Acesta este unul dintre motivele pentru care rămâne cel mai bun produs cu multivitamine și multiminerale, cu fitonutrienți din cinci grupe de culori*. Formula sa conține 12 vitamine esențiale și 10 minerale esențiale, precum și concentrate din fructe, legume și ierburi. Aceste ingrediente cheie funcționează împreună pentru a completa golurile de nutrienți din dieta zilnică și pentru a susține un organism sănătos. DOUBLE X oferă o gamă de beneficii pentru oricine are nevoie de un stimul nutrițional suplimentar în perioadele stresante din viață, în timpul evenimentelor sportive sau în timpul iernii, când nivelurile de energie tind să scadă.

Întoarcerea la natură

Pentru consumatorii din prezent, care vor să știe de unde provin ingredientele din suplimentele alimentare, sunt și mai multe motive de a sărbători această idee a specialiștilor. Nu doar că extractele de plante sunt folosite pentru crearea unor suplimente alimentare sustenabile, dar plantele în sine sunt crescute, recoltate și procesate în ferme Nutrilite sustenabile autorizate. Metodele de cultivare sustenabilă asigură nutrienții vitali necesari plantelor, pentru crearea unor produse de calitate superioară. Fermele folosesc puterea lanțurilor alimentare naturale, lăsând natura să controleze natura, evitând prin urmare folosirea de pesticide și ierbicide sintetice dăunătoare.

Când natura întâlnește știința

Uneori, natura are nevoie de puțin ajutor, astfel încât să ne poată oferi ce are mai bun. Angajamentul nostru pe termen lung este să folosim natura și știința în armonie perfectă pentru a ne asigura că produsele precum DOUBLE X asigură rezultate optime. După recoltare și procesare, ingredientele sunt verificate de către cercetătorii Nutrilite prin intermediul unor teste, asigurându-se că folosim puterea științei pentru a maximiza proprietățile benefice ale plantelor. Această expertiză științifică importantă este cheia cercetărilor noastre continue și a dezvoltării produselor.

Combinăm tot ce este mai bun din trecut și prezent, pentru a dovedi că DOUBLE X este un produs de viitor. Doriți să aflați mai multe? Urmăriți-ne în continuare pentru mai multe noutăți despre celebrarea acestui produs exemplar și a istoriei sale de-a lungul anilor!

* Sursa: Euromonitor International Limited; valoarea de retail în termeni RSP terms; toate canalele, 2016.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia