Romania ROU  

Frumusețe zi de zi: Truvivity by Nutrilite acționează din interior pentru a dezvălui frumusețea adevărată a tenului tău

2016.08.03 - 

Colagenul, cheratina și elastina conferă epidermei rezistență, elasticitate și fermitate, atribute pe care pielea noastră le dorește atât de mult. Un organism sănătos produce în mod natural colagenul necesar, însă, treptat, această producție de colagen încetinește. Având în vedere acest lucru și luând în considerare factorii de stres din mediu, tenul are nevoie de tot sprijinul pe care i-l putem oferi.

Deși cu toții știm că un stil de viață sănătos și o alimentație potrivită contribuie la o stare generală de sănătate bună, de multe ori expunerea tenului la factorii din mediu, ritmul cotidian și stresul se reflectă asupra tenului nostru, îi compromite nivelul de hidratare, iar pielea își pierde fermitatea. Astfel, formarea colagenului și a elastinei este încetinită, determinând apariția ridurilor. Producția de colagen și elastină începe să scadă după vârsta de 25 de ani, de aceea, pentru a menține un aspect tânăr și frumos al tenului nostru, nu este suficient ca hidratarea să aibă loc doar din exterior, ci este necesar să ajutăm pielea din interior. În momentul în care pielea este protejată, impermeabilitatea este menținută, iar apa și acidul hialuronic sunt stocate în piele.

Experții NUTRILITETM și profesioniștii în materie de frumusețe de la ARTISTRYTM au colaborat pentru a crea o nouă categorie de produse de îngrijire a tenului oferite de Amway: nutricosmeticele TRUVIVITY BY NUTRILITETM. O combinație între natură și știință, care folosește suplimente nutriționale pe bază de plante care redau frumusețea pielii și contribuie la îmbunătățirea aspectului tenului. Format din tablete pentru înfrumusețare și băutură din pudră, Truvivity by Nutrilite conține ingrediente care sprijină funcția și structura epidermei și acționează din interior pentru a obține rezultate vizibile la exterior. Ambele produse sunt îmbogățite cu complexul original brevetat PhytoCeramide, compus din ceramide naturale obținute din boabe de grâu integral, care protejează tenul împotriva deshidratării.

Tabletele se administrează seara și acționează în timpul somnului, ajutând la regenerarea normală care are loc în timpul nopții. Bazat pe complexul PhytoInfuse, suplimentul conține un amestec unic de ingrediente active precum goji, măceșe și sâmburi de struguri, ce ajută pielea să facă față stresului oxidativ, iar tenul să devină luminos și revitalizat. Băutura din pudră administrată în timpul zilei reduce vizibilitatea oboselii și a extenuării și asigură un plus de prospețime pe durata întregii zile. Produsul conține extract de merișor, zinc și vitaminele A și C.  Vitamina C este obținută din cireașa Acerola, una dintre cele mai concentrate surse de vitamina C din lume, are un extraordinar efect antioxidant și contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a pielii, iar zincul și vitamina A contribuie la menținerea sănătății pielii.

Când tenul nostru arată bine, ne simțim mai bine!

Sănătatea noastră este reflexia comportamentului nutrițional și a stilului nostru de viață. Nutriția reprezintă fundamentul unui ten sănătos, iar un program regulat de îngrijire a tenului este esențial. De aceea, pentru a furniza celulelor elementele de care au nevoie, suplimentele alimentare reprezintă soluția ideală. Pentru că un ten strălucitor, cu aspect sănătos, ne dă încredere în forțele proprii, ne face sigure pe noi și pe capacitățile noastre.

Despre NUTRILITE™

NUTRILITE exclusiv de la Amway este numărul 1 în lume la vânzările de vitamine și suplimente*. Bazându-se pe mai mult de 80 de ani de știință și cercetare, echipa NUTRILITE a perfectat metodele pentru a păstra calitatea și pentru a maximiza coerența, eficacitatea și siguranța produselor sale. Marca NUTRILITE este singura marcă internațională de vitamine și minerale care plantează, recoltează și procesează plantele din fermele sale organice certificate*, care sunt localizate în Statele Unite, Mexic și Brazilia. Din 2008, NUTRILITE a devenit distribuitorul oficial de suplimente alimentare pentru echipa italiană de fotbal AC Milan.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 9,5 miliarde de dolari în 2015. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați www.amway.ro.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia