Romania ROU  

În cadrul campaniei globale de responsabilitate socială “One by One for Children”, Amway continuă să ajute copiii din România să ducă o viaţă mai bună

2012.03.27 - 

Bucureşti.  Angajaţii companiei Amway România împreună cu distribuitorii săi au donat 11.000 USD Asociaţiei de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic din România pentru achiziţionarea de materiale specifice, necesare copiilor care au nevoie de o îngrijire permanentă, dar şi pentru învestirea în programe de dezvoltare pentru integrarea acestora în societate.

Considerăm că este datoria noastră să dedicăm o parte din timpul, talentele şi resursele noastre comunităţilor în cadrul cărora ne desfăşurăm activitatea. Una dintre cele mai importante iniţiative în acest sens este campania pentru copii “One by One for Children”, care, la nivel global, începând din 2003 a ajutat peste şapte milioane de copii să trăiască mai bine, să se joace, să înveţe şi să reuşească în viaţă”, a declarat Candan Corbacioglu, Amway Europe Corporate Affairs Area Manager.

De la înfiinţare, Amway România s-a implicat direct în numeroase proiecte locale oferind sprijin organizaţiilor non-profit care militează pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă copiii, pentru a asigura un viitor mai bun tinerei generaţii.

Şi în 2012, Amway va continua să-şi respecte angajamentul faţă de comunitate prin implicarea activă împreună cu partenerii săi într-un nou proiect de resposabilitatea socială.

„Numai aşa, prin oferirea unei oportunităţi de afaceri cu produse de cea mai bună calitate şi sprijinirea comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea, suntem consecvenţi în viziunea noastră de a ajuta oamenii să trăiască o viaţă mai bună”, a adăugat Candan Corbacioglu.

Campania Amway „One by One for Children”

Campania AMWAY ONE BY ONE™ pentru Copii a oferit o platformă unică pentru ca Întreprinzătorii şi angajaţii  la nivel mondial să ajungă la 1,5 milioane de copii în dificultate, prin donaţii cumulate de 25 milioane dolari şi 200.000 de ore de voluntariat în 2011. Din 2003, campania a ajutat peste 9,5 milioane de copii, cu suma de 166 milioane dolari şi 2,5 milioane de ore de voluntariat. 

Despre Amway

Cu vânzări globale de 10,9 miliarde dolari în 2011, Amway (www.amway.com) este una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume. Fondată în 1959 şi având sediul în Statele Unite (Ada, Michigan), Amway oferă produse de consum şi oportunităţi de afaceri în peste 80 de ţări şi teritorii din întreaga lume, prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători, care îşi dezvoltă propria afacere. Mărcile cu cele mai mari vânzări ale Amway sunt suplimentele alimentare NUTRILITE, produsele de cosmetică şi de machiaj ARTISTRY şi sistemul de tratare a apei eSpring.  Amway a ajutat milioane de oameni să îşi îmbunătăţească vieţile prin produse de cea mai bună calitate, oportunitatea de afaceri şi implicarea în proiecte generoase, ca One by One pentru copii.

Despre Amway România

Cu sediul central în Bucureşti, Amway România şi-a început activitatea în anul 1997. Amway România oferă în prezent peste 600 de produse de înaltă calitate pentru cei peste 40.000 Întreprinzători şi clienţi în întreaga ţară. Urmând strategia globală de modernizare, Amway România a făcut recent o investiţie importantă într-un nou Business Center care se va deschide în cursul lunii martie.

Despre Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic din România

Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic din România este o organizaţie formată din familiile care au în îngrijire copii şi tineri cu handicap. ASCHF-R a luat fiinţă în 1990, iar în prezent cuprinde 10 filiale aflate în următoarele judeţe: Argeş, Buzău, Constanţa, Călăraşi, Giurgiu, Neamţ, Olt, Prahova, Vâlcea şi în municipiul Bucureşti. Scopul şi misiunea ASCHF-R constau în dezvoltarea de programe cu şi pentru copii şi tinerii cu handicap fizic/ asociat în vederea incluziunii sociale a acestora.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia