Romania ROU  

Instrumente eficiente de afaceri

2018.04.26 - 

Dezvoltați-vă afacerea NUTRILITE!

Știți ce suplimente alimentare să le oferiți clienților? Și cum să le explicați avantajele produselor NUTRILITE™? Pentru a vă ajuta să începeți conversațiile cu aceștia pentru a-i informa despre beneficiile mărcii, vă prezentăm noile noastre instrumente. De asemenea, portofoliul mărcii a fost reproiectat recent: acum produsele au un aspect nou, atractiv, care ușurează definirea beneficiilor nutriționale ale fiecărui supliment.

Etichete mai clare

Cu noile ambalaje NUTRILITE, găsirea suplimentului potrivit este mult mai simplă. Dacă luați mai multe suplimente, uneori poate fi greu să vă amintiți ce să luați, când și de ce. Etichetele mai clare fac diferența. Acum, etichetele mai clare ale produselor au diferite pictograme corespunzătoare cu diferite cerințe, iar beneficiile fiecărui produs sunt mai ușor de înțeles și de memorat.                                                                                                       

Pictograme simple

Pictogramele fac parte din diferite categorii, iar produsele sunt sortate după necesități sau gen.

1. Suplimentele alimentare fundamentale sunt proiectate pentru necesitățile generale zilnice.

2. Suplimentele alimentare țintă sunt dedicate anumitor probleme cauzate de stilul de viață sau de obiceiurile alimentare și susțin:

  • Sistemul imunitar
  • Protecția celulelor
  • Inima
  • Oasele
  • Energia

3. Suplimente dedicate pentru:

  • Femei
  • Bărbați
  • Familie

4. Suplimente pentru controlul și gestionarea greutății

5. Frumusețe din interior

De exemplu, recipientul de Calciu Magneziu D prezintă acum o pictogramă cu oase, Omega-3 prezintă o inimă, iar Vitamina C Plus prezintă un scut, care indică apărarea sistemului imunitar. Fiecare dintre ingredientele produsului sunt prezentate mai clar, cu imagini mai luminoase.

Bonus: un pliant educațional

În plus, avem un Pliant NUTRILITE educațional și ușor de citit. Acest instrument util pentru vânzări vă ajută să răspundeți la întrebările adresate frecvent atunci când discutați despre cum funcționează suplimentele, precum: De ce să iau suplimente? Ce sunt fitonutrienții? De ce să aleg NUTRILITE? Îl puteți lăsa clienților, pentru a-și identifica singuri necesitățile. Disponibil pentru vânzare în pachete de câte 10, acest fluturaș colorat vă poate îmbogăți cunoștințele despre produs, în timp ce explicați importanța vitaminelor și a altor suplimente alimentare.

Pe partea din spate a pliantului veți găsi o listă utilă. Încurajați-vă clienții să bifeze beneficiile care îi interesează mai mult, iar apoi găsiți un supliment corespunzător.

Indiferent de vârstă sau stil de viață, există ceva pentru fiecare. Noul design ar trebui să vă ajute clienții să se simtă informați și să observe ce face fiecare supliment, imediat ce văd recipientul. Etichetele mai clare și mai estetice ale produsului reprezintă un plus pentru clienți și pentru afacerea dumneavoastră. Începeți să utilizați chiar acum noile instrumente NUTRILITE!

 
© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia