Romania ROU  

rss

  • rss
Comunicate de presă - Frumuseţe
Noile produse de machiaj ARTISTRY, pentru o privire de neuitat!

2013.04.11 - 

ARTISTRY™, gama de produse premium de îngrijire a tenului şi machiaj, exclusiv de la Amway, lansează două noi produse de machiaj: Mascara pentru volum ARTISTRY SIGNATURE EYES şi Tuşul mecanic lichid pentru ochi ARTISTRY SIGNATURE EYES™, care conferă ochilor un aspect absolut captivant în orice ocazie!

Mascara pentru volum ARTISTRY SIGNATURE EYES conferă genelor un volum intens instantaneu, cu până la 600% mai mult volum, pentru cele mai intense, voluminoase şi atrăgătoare gene. Formula revoluţionară FullFX cu polimeri de îngoşare şi pigmenţi bogaţi asigură acoperire de durată, pentru o privire intensă, fermecătoare. Peria MagnaBoost este special concepută pentru a permite aplicarea unei cantităţi optime de mascara pe fiecare geană, creând un efect imediat de creştere în volum fără a supraîncărca genele.

Pentru un efect spectaculos, subtil sau intens, accentuaţi linia genelor cu noul tuş mecanic lichid pentru ochi ARTISTRY SIGNATURE EYES™.  Produsul este disponibil în două nuanţe: negru pentru un aspect intens, dramatic, adecvat machiajului de seară şi maro, potrivit machiajului subtil de zi. Tuşul lichid are un sistem de aplicare cu flux automat şi un vârf conic ce permite o aplicare uşoară şi precisă cu uscare rapidă. Culoarea intensă, bogată, accentuează şi defineşte instantaneu ochii, conferindu-le un aspect de la delicat la profund, de la natural la spectaculos, de o frumuseţe aparte.

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia