Romania ROU  

Pași simpli pentru un ten mai curat

2018.04.12 - 

Reduceți imperfecțiunile la orice vârstă cu gama essentials by ARTISTRY

Luna aceasta sărbătorim aniversarea de un an a gamei essentials by ARTISTRYTM. Relansarea acestei linii de îngrijire a tenului s-a remarcat printr-un ambalaj modern și formule îmbunătățite. Cu noile produse essentials anti-imperfecțiuni este mai ușor decât oricând să eliminați imperfecțiunile supărătoare.

Linia essentials a fost concepută pentru tinerele care acum învață să-și îngrijească tenul, consumatorii cu zone T normale spre grase și ten cu tendințe acneice, dar și pentru femei active care nu au mult timp la dispoziție și preferă o abordare simplă și eficientă când vine vorba de îngrijirea tenului. Ca preț, este aproape cea mai accesibilă gamă de îngrijire a tenului oferită de ARTISTRY, fiind cea mai bună alegere pentru clienții care sunt atenți la buget, dar în același timp își doresc produse de calitate pentru tenul lor. De asemenea, este o linie ideală pentru familiarizarea cu o rutină de bază pentru îngrijirea tenului.

Deși portofoliul ARTISTRY include produse pentru necesitățile și problemele individuale ale fiecăruia, produsele essentials sunt suficient de delicate încât să poată fi folosite de către oricine, inclusiv de către cei cu tenul sensibil (cu excepția Șervețelelor demachiante).

Crearea unei rutine zilnice dimineața și seara vă va ajuta să aveți un ten mai curat, contribuind totodată la un aspect sănătos pe termen lung. Mai mult decât atât, acum este foarte simplu să țineți la distanță punctele negre și coșurile:

  1. Pre-curățare (doar seara) : înainte să vă spălați pe față, folosiți Șervețelele demachiante essentials by ARTISTRY pentru a îndepărta urmele de machiaj și de cremă cu protecție solară.
  2. Curățare: îndepărtați reziduurile și impuritățile acumulate la nivelul feței, folosind Gelul pentru curățare essentials by ARTISTRY. Clătiți cu apă călduță.
  3. Tonifiere: după curățare, nu uitați să aplicați Loțiunea tonică revigorantă anti-imperfecțiuni essentials by ARTISTRY. Această loțiune tonică delicată, cu acțiune multiplă, îndepărtează celulele moarte și exfoliază tenul cu acid salicilic 0,5%, un ingredient care combate acneea, eficiența sa fiind dovedită clinic. De asemenea, deblochează porii pentru a reduce apariția punctelor negre și albe. Ștergeți delicat tenul cu o dischetă de bumbac îmbibată cu loțiunea tonică.
  4. Tratarea petelor (doar pentru acnee) : dacă totuși apare o imperfecțiune, aplicați Tratamentul cu gel anti-imperfecțiuni essentials by ARTISTRY pe zona afectată. Acesta conține 1% acid salicilic și extract de ceai verde, un antioxidant care calmează epiderma.
  5. Hidratare: în cazul tenului normal spre uscat, aplicați prin masaj un strat subțire de Cremă hidratantă essentials by ARTISTRY pe față, gât și decolteu. Pentru tenul normal spre gras, alegeți Loțiunea ușoară din aceeași gamă. Da, chiar și tenul cu tendințe de îngrășare are nevoie de hidratare!

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia