Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Frumuseţe
Soluția optimă de hidratare

2018.02.12 - 

Energizați-vă tenul după lunile de iarnă

Iarna se apropie de sfârșit, fiind momentul cel mai bun să vă energizați tenul înainte de sosirea primăverii. Dintre nenumăratele lucruri pe care le putem face pentru a ne energiza tenul și organismul, există doar UN truc care funcționează garantat pentru oricine, oricând. Știți care este acela? Hidratarea! Beți suficientă apă și organismul va fi imediat plin de energie. Hidratați-vă tenul și acesta va avea imediat un aspect ferm și tânăr.

Alternarea între atmosfera rece din exterior și spațiile închise încălzite artificial presupune fluctuarea constantă a temperaturii epidermei, ceea ce are un efect puternic de deshidratare. Acest lucru seacă pielea de energie, prin urmare tenul tinde să fie uscat și sensibil, să capete un aspect îmbătrânit și să-și piardă capacitatea normală de funcționare. Pentru a remedia problema este de ajuns un singur lucru: apa!

Cu NUTRILITE™ și ARTISTRY™, hidratarea începe din interior spre exterior. TRUVIVITY by NUTRILITE™ Beauty Power Drink și Beauty Supplement vizează hidratarea instantanee din interior.

Nu mai rămâne decât să combinați acest mijloc puternic de hidratare internă cu o susținere eficientă din exterior: Masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V™. Deși recomand întotdeauna întreaga colecție ARTISTRY HYDRA-V, Masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V este o soluție rapidă pentru doamnele și domnii de orice vârstă și cu orice tip de ten. Formula specială, intens hidratantă, va satura instantaneu straturile exterioare ale epidermei cu apă, minerale și antioxidanți.

Masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V este tratamentul meu preferat de hidratare. În lunile de iarnă o aplic seara, cel puțin de două ori pe săptămână, pentru o hidratare intensă care îmi va ajuta tenul să reziste mai bine la condițiile exterioare din ziua următoare. Cu cât tenul este mai hidratat la începutul zilei, cu atât se poate proteja mai bine și nu riscă să devină uscat pe parcursul zilei.

Hidratând tenul din interior și din exterior, îi dați „un impuls” de energie și aveți grijă ca fiecare strat și fiecare celulă să se bucure de o porție sănătoasă de apă. Rezultatul final? Un ten ferm, întinerit și hidratat care radiază de energie.

Trucul meu favorit este să folosesc fiecare strop de produs din ambalaj. Aplic puțin pe gât și decolteu, pe brațe și chiar pe mâini!

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia