Romania ROU  

rss

  • rss
Ştiri - Frumuseţe
Spa de lux, acasă la dumneavoastră

2018.01.23 - 

Cum să creați propria oază de relaxare

Cu atâta agitație în perioada sărbătorilor – în special petrecerile la ore târzii și sesiunile de cumpărături pline de stres – este ușor să ajungeți la epuizare. Chiar dacă ați reuși să prindeți o programare la spa, cine are timp de așa ceva? Plan nou: creați-vă propriul spa acasă!

Totul începe cu o cadă plină. Adeseori suntem atât de obișnuite cu dușurile rapide încât uităm cât de relaxantă poate fi o baie caldă și cum ne poate schimba complet perspectiva asupra zilei! Un mic avertisment: apa nu trebuie să fie prea fierbinte și nu stați prea mult în cadă, deoarece acest lucru poate irita sau usca pielea. Ca să creați un mediu cu adevărat liniștit, lăsați telefonul în bucătărie, cu sunetul oprit. Iată câteva idei care vă vor ajuta să recreați atmosfera unui salon profesional de înfrumusețare chiar în baia dumneavoastră:

  1. Muzică și lumină. Ambele la minimum, de preferat lumânări și în surdină muzică de relaxare sau sunete din natură.
  2. Mirosul este cheia. Aromaterapia – folosirea unor mirosuri precum cel de lavandă, liliac și santal – vă vor ajuta să vă relaxați rapid. Încercați uleiuri naturale calde, care să umple aerul cu parfum îmbietor.
  3. După ce vă lăsați învăluită de căldură, Gelul de duș G&H NOURISH+™, care conține ingrediente naturale, este modul perfect pentru o curățare blândă care să vă facă să uitați de grijile zilei. 
  4. Prosoape calde. Surprinzător, nu? Chiar dacă nu aveți un aparat de încălzit prosoape sau un suport de prosoape cu încălzire, cufundați un prosop în apa caldă din cadă și acoperiți-vă umerii cu el.
  5. Nu uitați de hidratare! Pregătiți apă cu lămâie sau castraveți – exact așa cum fac profesioniștii.
  6. Halatul MARE. Ce poate fi mai luxos decât un halat din bumbac sau un kimono mătăsos? Trăiți ca o regină (sau rege)! După ce vă uscați, aplicați Loțiunea de corp G&H NOURISH+ pentru a menține hidratarea și a obține un aspect mai sănătos al pielii.

Nu uitați că cei care merg la spa doresc să facă schimbări în stilul lor de viață și să atingă o stare de bine superioară. Amintiți-vă că principiile sănătoase de nutriție și hidratare, echilibrul dintre muncă și timp liber, precum și exercițiile fizice sunt cheia către îngrijirea pe care o merită frumusețea, trupul și sufletul dumneavoastră.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia