Romania ROU  

Valorificați la maximum produsele de îngrijire a tenului

2018.04.26 - 

Industria cosmetică este un domeniu aflat în continuă schimbare care devine din ce în ce mai inovator.
Cele mai noi tendințe nu sunt neapărat produsele și ingredientele noi, ci „instrumentele” speciale care fac acele produse și ingrediente mai eficiente. ARTISTRY™ vă pune la dispoziție o tehnologie de ultimă oră cu incredibilul Dispozitiv Dermasonic ARTISTRY!

Curentul galvanic și vibrațiile au fost folosite de mult timp în tratamentele profesionale de îngrijire a tenului. Recent, acest tratament a intrat și pe piața consumatorilor, fiind din ce în ce mai căutat datorită capacității sale de a îmbunătăți procesul de curățare și având un impact incredibil asupra tenului.

În zilele noastre, tenul este bombardat în mod constant de factorii poluanți din mediu și de ingredientele cosmetice agresive. Acum produsele hidratante conțin pigmenți de iluminare și uniformizare ale tenului, iar fondurile de ten și fardurile de obraz asigură o acoperire de durată, care rezistă întreaga zi. Deși aceste ingrediente sunt extraordinare, capacitatea lor de a menține o acoperire superioară poate face ca procesul de îndepărtare să fie mai dificil.

Este important de reținut că adevăratele beneficii nu derivă din Dispozitivul Dermasonic ARTISTRY în sine, ci din produsele cu care este folosit. Astfel, produsele superioare de la ARTISTRY devin adevărații eroi ai unui ten frumos.

Folosirea loțiunilor tonice este recomandată după majoritatea produselor de curățare de la ARTISTRY. Scopul acestor loțiuni tonice este acela de a acționa ca un pas „pregătitor” esențial, infuzând tenul cu ingrediente suplimentare care asigură valorificarea optimă a produselor ce urmează să fie aplicate. Să folosim următoarea analogie: imaginați-vă cum ar fi să zugrăviți un perete care are mai multe straturi de vopsea veche, acumulate de-a lungul timpului? V-ați aștepta ca noul strat să fie neted, uniform și să aibă un aspect proaspăt? Sau cel mai bine ar fi să îndepărtați toate straturile învechite și să începeți cu o suprafață nou-nouță? Bineînțeles, o nouă suprafață este cea mai bună soluție!

Exact asta fac loțiunile tonice și Dispozitivul Dermasonic ARTISTRY pentru ten – îndepărtează reziduurile acumulate, urmele de machiaj și celulele moarte, lăsând o suprafață proaspătă cu care este ușor de lucrat. Curățați-vă în profunzime tenul, simplu și rapid, cu un produs de curățare de la ARTISTRY. Apoi îndepărtați produsul de curățare, aplicați loțiunea tonică pe toată fața și efectuați o curățare profundă cu Dispozitivul Dermasonic ARTISTRY.

Îngrjirea superioară a tenului nu se oprește aici – următorul pas este să reconstruiți baza cu nutrienți esențiali potriviți pentru tenul dumneavoastră. În această etapă, Dispozitivul Dermasonic ARTISTRY duce produsele de la ARTISTRY la un cu totul alt nivel. Fiecare ser ARTISTRY este formulat cu ingrediente unice care asigură rezultate imbatabile. 

  • Loțiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ folosită împreună cu „Modul luminozitate” netezește și reface suprafața tenului pentru a finisa textura acestuia și pentru a minimiza porii.

  • Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE folosit împreună cu „Modul lifting” are un efect instantaneu de lifting, conferind fermitate tenului și creând un aspect bine definit și întinerit.
  • Serul concentrat vital pentru ten ARTISTRY HYDRA-V™ folosit împreună cu „Modul hidratare” saturează straturile de piele cu o hidratare profundă pentru a îmbunătăți aspectul tenului și pentru a-l proteja.
  • Serul concentrat ARTISTRY YOUTH XTEND™ dă timpul înapoi. Folosit împreună cu „Modul anti-rid”, acest tratament reduce semnele înaintării în vârstă și favorizează un aspect întinerit.

Fiecare dintre aceste seruri este un erou în felul său, dar când le combinați cu Dispozitivul Dermasonic ARTISTRY, acestea se transformă în adevărați super-eroi!

Secretul stă în curentul galvanic. Esteticienii profesioniști au constatat deja de ani de zile că utilizarea acestui curent este una dintre singurele metode eficiente de a asigura pătrunderea în profunzime a produselor. Iar acum acest secret se află în mâinile dumneavoastră, la propriu! Aveți tot ce este necesar pentru a obține cel mai sănătos ten pentru dumneavoastră și clienți – loțiuni tonice și seruri superioare de la ARTISTRY care oferă acum beneficii maxime când sunt folosite împreună cu Dispozitivul Dermasonic ARTISTRY.

 

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com | Privacy Policy | Cookie Policy
Connexia